Tilbud

Julegave Adventsgave kalendergave -Gaveide

499,00 kr.

Julegave Adventsgave kalendergave -Gaveide

Julepakken -Gaveide består af 3 dele en forkælelse til ham hår, krop og skæg mildt sæt.

INsight shampoo til mænd- Hår & Krop

+ Økologisk daddel-ekstrakt + Tea Tree olie + Økologisk Aloe-ekstrakt

INsight shampoo til mænd denne lækre herre hair & body shampoo, en pleje som mange mænd sætter stor pris på. Så meget nemmere med kun en beholder i stedet for at have to beholdere stående eller med til træning. INsight  Hair & Body Cleanser er en meget skånsom og rensende løsning for dig. Til dig der ikke ønsker for mange produkter stående i badeværelset.

INsight shampoo til mænd- Fordele

Hair & Body Cleanseren er særdeles velegnet til hyppig vask af krop og hår, fordi den er meget mild og den samtidig respekterer og bevarer hudens hydro-lipidbalance og er dermed meget velegnet til sart hud. 

INsight Skæg Shampoo

+ Økologisk dadel-ekstrakt + Økologisk nød-ekstrakt + Økologisk ingefær-ekstrakt

INsight skæg shampoo er en SOS skægpleje. Shampoo til skæg, som er formuleret med meget blide overfladeaktive stoffer, der effektivt renser og samtidig fugter dit skæg. Jeg vil altid anbefale at have en god skæg hygiejne, hvor der dagligt indgår en plejerutine af skæghåret.

INsight serien findes der en skægolie for yderligere pleje.  INSIGHTs Beard Cleanser  hjælper dig med at holde dit skæg blødt og fugtet. INSIGHTs Beard Cleanser kan varmt anbefales til daglig rensning af dit skæg. INSIGHTs Beard Cleanser  er så mild, at den er godkendt til GRØN SALON, som kræver en stor gennemgang af indholdet i produktet.

Skægolie

Skægpleje så det bliver mere tremmet skæget 

+Økologisk dadel-ekstrakt +Økologisk solsikkeolie +Økologisk hampolie- det er en vigtig del at pleje skægget ordentligt

INsights nærende Nourishing Beard Oil har en utrolig blødgørende og plejende effekt. Den giver en god glans til dit skæg, uden at tynge det. de naturlige olien går ind og genopbygger og blødgør dit skæg. INSIGHTs nærende Nourishing Beard Oil er derfor god til at udrede dit skæg. Rødme og irritation i dit ansigt kan opstå med forkerte plejeprodukter så derfor nødvendig for skægget og huden at få en god pleje. Du kan bruge skægolie flere gange om dagen efter behov. Dit skæg så vil holder sig blødt hele dagen, prøv dig frem  Den bekæmper krus og gør dit skæg tonet med en dejlig fløjlsagtig blødhed. Som er et velplejet skæg. Ønsker du et flot skæg kan du finde skæg shampoo hvilket gør skæget mere velplejet.

God skægolie fordele

I dag hvor rigtig mange mænd har lagt sig skæg til, er det vigtigt med en ordentlig skægolie til pleje og blødgøre dit skæg. INsight er af høj kvalitet, som passer på dig og vores miljø - INSIGHTs Nourishing Beard Oil er godkendt til grøn salon.