Tilbud

Julegave Adventsgave kalendergave -Gaveide

449,00 kr.

Julegave Adventsgave kalendergave -Gaveide

Julepakken -Gaveide består af 3 dele en forkælelse til ham ansigtsrens, Creme udviklet til man og Lækre økologisk Deo

Beskrivelse

Ansigtsrens -aftershave mænd

100 % naturligt og 95 % økologisk certificeret indhold. 100 % vegansk.

Rosenserien – Økologisk After Shave Tonic er en meget nærende og opfriskende alkoholfri ansigtsvand som forbedrer og genopretter hudens pH-værdi og lukker porerne efter rens og barbering. Da Rosenserien – Økologisk After Shave Tonic også fungerer  som en fugtsluse gør  det, at ansigtscremen trænger lettere og dybere ind huden

2IN1 -Denne After Shave Tonic  kan også anvendes som en rens på din hud , du fugter en vat rondel, spray  Rosenserien – Økologisk After Shave Tonic på, tag vatrondellerne og rens hen over hele dit ansigt og hals, bagefter kan du lave et spray på ansigtet som selv tørre ind Rosenserien – Økologisk After Shave Tonic sørger for at give en naturlig fugt til huden, jeg vil  anbefale at anvende Rosenserien – Fugtighedscreme til at fugte og beskytte din hud.

Hudpleje til Mænd 50 ml

+100% Naturlig +89% økologisk +Vegansk Bæredygtigt

Hudpleje udviklet til mænd Rosenserien –

Fugtighedscreme er en økologisk fugtgivende gelé som indeholder aloe vera, paracrasse og hyaluronsyre. Fugtighedscreme som giver din hud den rette mængde af fugt og pleje, nøjagtig som huden har brug for, så den holder sig blød, frisk og elastisk. Paracrasse har en dokumenteret effekt på rynker, hyaluronsyre binder fugt og gør huden fastere og meget mere velplejet. Absorberes hurtigt uden at gøre huden blank som mænd oftest ikke ønsker.

Deo Mænd

+ 91% økologiske.+100% naturlig. Økologisk certificeret deodorant til mænd.

Deo mænd fra Rosenserien  er en Økologisk deodorant til mænd som er mild og meget effektiv med Aloe Vera gelé som gør den meget drøj i brug! Den indeholder kun naturlige salte som forhindrer dannelsen af dårlig lugt. Rosenserien  – Økologisk deodorant til mænd har en frisk duft af citrus og sandeltræ som holder dig frisk længe. den er ikke uden parfume men indeholder naturlige dufte men en effektivt god deodorant . I rosenserien finder du deodoranter til både ham og hende

Fordele med Deo mænd

Rosenserien – Økologisk deodorant til mænd er  mild og meget effektiv med Aloe Vera gelé som gør den meget drøj i brug! Den indeholder kun naturlige salte som forhindrer dannelsen af dårlig lugt.

God deodorant til mænd, så kan du holde dig frisk med en duft af citrus og sandeltræ som holder dig frisk længe. Den er fremstillet i Sverige af 100% naturlige ingredienser hvoraf 75% er økologiske. Det er en smart og praktisk størrelse så kan du nem at have med på farten. Du Finder deodoranter både til mænd og kvinder i rosenserien, de er ikke uden parfume men med naturlige dufte.