Tilbud

Julegave Adventsgave kalendergave -Gaveide

719,00 kr.

Julegave Adventsgave kalendergave -Gaveide

Julepakken -Gaveide består af 6 dele en forkælelse til krøllet hår elle tørt hår  Shampoo og Conditioner, mask +3 Arganlotion hårkur indeholder nærende olier.

Professionel hår kur Argan lotion 

En shot som øjeblikkelig giver fugt og næring til hårstrået

Seliar Argan - Lotion ampuller Professional Salon Kur henvender sig til dig der ønsker at forkæle dit hår. Argan Lotion er til dig der elsker at få et smukt og lækkert hår fyldt med glans, fugt. Få en fornemmelse af silkeagtigt hår, uden af tynge dit hår ned. Her er tale om en kur der plejer dit hår, fyldt med Argan, Keratin, samt silkeproteiner

Efter Shampoo fordeles produktet jævnt i håret. Massér det godt ind, lad virke i håret i 2-10 min og skyl ud.

Rystes før brug. Kom varmt vand fra hanen i en lille skål, og lad Argan Lotion ligge 2 min i det varme vand. Du aktiverer olierne og få større udnyttelse af Seliar Argan - Lotion ampuller Profession

Seliar Curl Shampoo + UV-filter

Denne fugtgivende Curl Shampoo giver liv til dine krøller.

Seliar Curl Shampoo henvender til dig med krøller, permanent, bølget hår samt til hår der mangler meget fugt. Seliar Curl Shampoo  har en Anti-krus effekt  som er særdeles velegnet til kruset og krøllet hår. Curl Shampoo samt indeholder UV-filter som beskytter dit hår mod solens stråler. Seliar Curl Shampoo pakker hvert hårstrå ind i en beskyttende glansfuld film.

Til krøller+UV-filter Curl Kur

Curl Kur er meget fugtgivende

Seliar Curl Kur er en førstehjælper til dit krøllede og tørre hår, fugter håret uden at tynge det (som dine krøller vil elske). Seliar Curl Kur er Ideel til naturkrøller, permanent hår samt hår med bølger Seliar Curl - Kur er en SOS til dit tørre prorøse og krusede hår.

Denne hår kur fra Seliar har også Anti-krus effekt og efterlader håret let og fuld af glans. Seliar Curl kur indeholder Honning, Argan olie, Hørfrø olie, Silke Proteiner og UV-filter som også beskytter dit hår.

Til krøller +UV-filter Curl Activator 

Seliar Curl Activator spray er en leave-in spray som er ideal til krøller, permanentet eller bølget hår.

Den fugter dit hår, har en anti-krus effekt og har en beskyttende effekt mod luftfugtighed. Er ekstra mild og fri af SLS/SLES. Indeholder UV-filter, Honning, Argan olie, Hørfrø olie og Silke Proteiner. Sprayes på fugtigt hår for at beskytte og forme under føntørring på tørt hår for at genoplive og fugte dine krøller.