Tilbud

Julegave Adventsgave kalendergave -Gaveide

428,00 kr.

Julegave Adventsgave kalendergave -Gaveide

Julegaven -Gaveide består af 3 dele en forkælelse til sart hud Parfumefri Dansk

Til Styling - Saltvandsspray Dansk produkt 

Saltvandsspray  RFA ProCare+  er en rigtig god måde for at få fylde i håret som mange her fra vores breddegrader. Til dig der ønsker det frække og vilde beach look godt med fylde som havde du været på stranden hele dagen.

Tit når vi har besøgt en strand sidder vores hår bare meget bedre, det har RFA ProCare+ - Saltvandsspray løst ved at skabe dette produkt som samtidig tåles af mange, selv kunder med sart hud. Det er et rigtig godt stylingsprodukt, så det nyvaskede hår ikke er så flyvsk. En  saltvandsspray er et stylingsprodukt, som navnet fortæller. RFA Saltvandsspray er velegnet til sart hud 

Shampoo 

Dansk produkt som er fremstillet til sart hud, denne shampoo er parfumefri 

RFA ProCare+ - Shampoo er en allergivenlig shampoo som egner sig til normalt og farvet hår ja stort set alle hårtyper. RFA ProCare+ - Shampoo har mange gode egenskaber, den er fugtgivende, den styrker, nærer og plejer dit hår og kan derfor anvendes af alle hårtyper.

 Conditioner 

RFA Conditioner ProCare+ er en plejende og nærende conditioner der kan bruges dagligt. Den giver dit hår fugt som hårstrået kan lide, får håret til at se sundt ud. RFA Conditioner  Indeholder ingen parabener - hormonforstyrrende stoffer - silikoner - farvestoffer - parfume. Indeholder økologisk Aloe Vera ekstrakt, E-Vitamin og mandelolie for at give den perfekte pleje til alle hårtyper også farvet hår.

Parfumefri Universal hudlotion 

RFA Fugtigheds hudlotion er velegnet til dig der ikke tåler mange ting 

RFA ProCare+ Lotion er en universal creme  som er meget fugtgivende, plejende og nærende og kan anvendes til dagligt brug og til dig der ønsker at pleje din hudmed parfumefri produkter. Er særdeles velegnet til dig med sensitiv hud som ikke ønsker/ tåler duft i dine produkter. Har forbrugerrådet tænk kemiluppen A Couple.