Tilbud

Julegave Adventsgave kalendergave -Gaveide

769,00 kr.

Julepakke adventsgave kalendergave -Gaveide

Julepakker -Gaveide består af 3 dele en forkælelses fra Artego Rain Dance Repair og styling

Repiar Thermo-Active Repair Fluid fra Artegoer en genopbyggende spray som kommes i hånden først for at fordele i håret. En sos spray med keratin som genskabe et flot og sundt hår igen. Denne Repiar leave in sos er egnet til alle hårtyper som trænger til at blive repareret, anti frizz ,volume ,skadet hår. Skal ikke skylles ud. Se Alle pakkeløsninger

Fordele for håret

Hårbalsam leave in Thermo-Active Repair hair Fluid gendanne hårstråets struktur. Produktet kan gå intenst ind i hårstrået som giver en dybdegående genopbyggende pleje. Thermo-Active Repair Fluid har en høj indhold af Keratin og Amino syrer der genopbygge håret indefra ud over det, har en styrkende og beskyttende på hårsækken. Thermo-Active Repair indeholder certificeret økologisk olivenolie og kardon-plante olie samt Glycerin der sørger for at fugte og pleje  samt beskytte håret mod termisk stress.

Derudover indeholder produktet også Ricinusolie som har en udglattende effekt. Derudover indeholder produktet også Ricinusolie for at udglatte og pleje hårstået. Denne lækker spray  kan anvendes som en leave in conditioner.

Du kan også bruge det mere målrettet på områder, hvor håret trænger til ekstra beskyttelse ved enten føntørring eller andre varme stylingredskaber. For at give håret en ekstra genopbyggende effekt kan du bruge Deep Repair Mask 

Se alle produkter fra Artego

Hårskum Fordele

Hårskum fra Artego sikre dig et elastisk fleksibelt hold. Derudover indeholde den keratin, som blødgører håret og silkeproteiner, som giver en fantastisk glans til håret. Majsstivelse  giver håret en anti-frizz effekt der egner sig til kruset og krøller samt glathårsfrisure. Er godkendt til Gurly girl metoden

Denne hårskum  har aktive ingredienser i form af grøn kaffe. Den grønne kaffefrø har et stort indhold på antioxidanter so giver en reparation i form af  anti-age effekter.

Hvornår er det bedst at komme hårskum i håret?

Hårskum er bedst at komme i et nyvaskede håndklæde tørre hår. Artego Flex Moussen kan også anvendes på tørt hår.

HOW TO USE

Bruges i det håndklæde tørre hår. Doser Artego flex mousse i hænderne start ved hårrødderne og tag gerne små portioner og flere gange.

Style dit hår som du plejer kan også lufttørre  Flex Moussen kan også anvendes på tørt hår

Artego Hårolie - plejende serum

Artego Hårolie er en skønhedsolie, der efterlader håret silkeblødt og fuld af glans en "Must Have" Leave-in hår serum, der reparerer håret indefra. Artego Rain Dance Rich Serum Indeholder aktive Ingredienser som er Økologisk certificerede.

Artego Hårolie -Fordele

Når du anvender hårolie plejer og reparerer du håret uden at tynge det, giver det ultimativ glans og lægger en beskyttende film om hårstrået der sørger for at holde på fugtniveauet god oppe så du undgår tørt hår.

Hvordan ved man om håret mangler fugt eller protein?

Hvis dit hår føles kruset og tørt, og du kan strække håret meget uden at det knækker, så har du for meget fugt i dit hår, og du mangler protein. Hvis dit hår føles tørt og hårdt, og knækker efter lidt eller næsten ingen stræk, så har du får meget protein i dit hår, og du mangler fugt.

Hvilken effekt har det på hår?

Silkeprotein giver næring til håret som øger elasticitet og efterlader håret naturligt glansfuldt og blødt. Dens særlige gode egenskaber er det let absorberes af håret og giver hårstrået en beskyttelse film som holder på fugten i håret.

Silkeproteiner giver mere volumen og reparerer hårstrået indeni, samt virker som en beskyttelse mod varmebehandlinger og miljøfaktorer

Aktive  Ingredienser
Økologisk certificerede Argen, tsubaki og kamlia-olier som fugter og blødgør hårstrået, silkeproteiner giver beskyttelse og ultimativ glans.

Se Naturlig hudpleje

Kan du ikke tåle parfume eller naturlige dufte  se RFA Parfumefri

HOW TO USE

I det hånklæde tørre hår påfør et par dråber og styl dit hår som du ønsker. Artego Rain Dance Rich Serum er en perfekt hårolie som kan anvendes både i tørt og vådt hår. For extra tørt hår bruges hårolien både før og efter stylingen. Se andre produkter fra Artego