Tilbud

Julegave Adventsgave kalendergave -Gaveide

899,00 kr.

Julegave Adventsgave kalendergave -Gaveide

Julepakker -Gaveide består af 4 dele en forkælelse til håret lækre stylingsprodukter, Volume, krøller, kruset hår

Hårskum - Hårstyling 

96% naturlige ingredienser + Økologisk karkade-ekstrakt + Økologisk havtorn-ekstrakt

INsights shaping Ecomousse giver dit hår et godt stærkt hold og masser af volume til dit fine hår. Her er et stylings produkt der både kan bruges til krøller og glat hår som mangler hold og fylde. Giver medium- hold

Fordele ved INsights shaping Ecomousse

INsights shaping Ecomousse er også særdeles velegnet til at definere krøller. INsight Ecomoussen er meget velegnet til fint til medium tykt hår og til hår der mangler fylde. Med Ecomoussen får du et kvalitetsprodukt som er meget drøj i brug og ikke nok med det passer du på dig selv og vores miljø.

Når du har stylet dit hår og mangler evt. mere hold eller samling på krøller kan jeg anbefale INsight Elastic Fibre Paste, som er Curly Girl godkendt. Er dit hår glat kan jeg anbefale efter styling med INsights shaping Ecomousse anvende INsights Medium Hold Ecospray til at style det sidste look til din frisure og giver et let hold.

INsight Oil (non Oil)

96% Naturlige igredienser + Økologisk aloe-ekstrakt + Økologisk ginkgo biloba-ekstrakt

INsights Oil Non Oil er et produkt, som er tyndere end gele, men tykkere end olie. En perfekt olie til dig der vil have blødt og glansfuldt hår og reduceret dit krusede hår

Fordele INsights Oil Non Oil

INsights Oil Non Oil er også velegnet til glat hår der mangler fylde, igen lægger den skællaget ned og derved reducere kruset hår. INsights Oil Non Oil Giver fylde til alle hårtyper

INSIGHT Styling Oil (non Oil) definerer og former håret på en naturlig måde. Kom lidt i hænderne af gangen, kram det ind i dit krøllede hår og opnå et fantastisk resultat. INsight Styling Oil (non Oil) har anti-krus effekt samtidig med at give volume som tit er nødvendig, så håret ikke falder sammen.

. INsight Oil (non Oil) er Godkendt til Grøn salon

Krølle creme styling

Krølle creme INsights Shaping cremen egner sig godt til medium til kraftigt hår krøllecreme kan anvendes med fordel i tørt hår, hvor den kontrollerer krus, krøl eller glat hår der skal sættes på plads. Det er kun din fantasi som kan sætte grænser. INsight Shaping er en god som du ikke går fejl af som, med en god kvalitet. Ønsker du at finde en god Hårpleje til dine krøller/ kruset hår.

Krølle creme og glat hår fordele

krøllecreme har et godt hold og er meget  velegnet til naturligt krøllet hår samt permanentet og bølget hår. Curl cream kan bruges til glat hår som skal holde en frisure glat samt give fugt til hårstrået. INsight Shaping Creme pleje et tørt hår og giver dine krøller et flot udseende hele dagen.

INsights Shaping Cream er en rigtig god krøllecreme, som sætter dine krøller på plads og er glansgivende på den rigtige måde. INsight krølle creme reparerer dit hår.

Tæm dine krøller, INsight Curl cream kan bruges i fugtigt hår, eller efter styling i det tørre hår som giver dine krøller mere samling, krøllecreme giver håret Anti frizz, og INsight krøllecremen giver fugt til hårstrået.

Hårstyling oli Hårpleje til tørt og skadet  hår

Hair Repair Complex er en serum/hårolie. Den går ind og genopretter håret så den reparerer de spaltede spidser. Hair Repair Complex forsegler og beskytter håret mod fugtighed og varmeredskaber, så som fladjern, føntørrer og andre stylingsredskaber.

Fordele

Hair Repair Complex  er også god til at bevare din fugtighed glans, og beskytte din længder og spidser. Du kan se det som en extra pleje af dit hår ( Kur) som også afhjælper spaltede spidser. Jeg anbefaler også en god shampoo og kur/ mask fra INights Damaged Hair som der reparerer dit hår HER eller INsight Antioxidant som du finder HER.

________________________-