Tilbud

INsight Rejsestørrelse Hårplejesæt Shampoo og conditioner 2×100 ml

139,00 DKK

Insight Shampoo og Conditioner 100 ml.

 

I Insight hårpleje serierne er der minimum 96% naturlige ingredienser i alle produkterne. Der bliver anvendt genanvendt polyester flasker og ydermere bliver INsight dyrket på egne marker i Italien. INsight er veganske samt fri af syntetiske farvestoffer. Der er masser af gode egenskaber, men disse fordele giver et klart indblik i, hvad INsight er for et mærke. INsight hårpleje produkter passer til alle hårtyper, hvor du kan vælge det eget unikke hårpleje program. Hvis du ønsker større beholder 400 ml findes de i sæt med 3 dele og mange varianter  HER

Ryd
Varenummer (SKU): INSÆ0250 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Insight Shampoo og Conditioner 100 ml.

I Insight hårpleje serierne er der minimum 96% naturlige ingredienser i alle produkterne. Der bliver anvendt genanvendt polyester flasker og ydermere bliver INsight dyrket på egne marker i Italien.

INsight er veganske samt fri af syntetiske farvestoffer. Der er masser af gode egenskaber, men disse fordele giver et klart indblik i, hvad INsight er for et mærke. INsight hårpleje produkter passer til alle hårtyper, hvor du kan vælge det eget unikke hårpleje program. Hvis du ønsker større beholder 400 ml findes de i sæt med 3 dele og mange varianter  HER

 

Anti-Frizz

Egner sig til dig med kruset hår eller krøller samt til dig, som vil ønsker et mere glat hårstrå.

Daily Use

: Egner sig til hele familien eller til dig, der vasket dit hår hyppigt – giver fylde og er meget mild.

Damaged Hair

:  Egner sig til dig, der har fået lavet kemi behandling i dit hår. Det kan være lyse striber eller andre former fro behandlinger. Da damaged hair er en hårpleje serie med proteiner, vil den

bygge dit hårstrå op, så dit hår bliver meget nemmere at håndtere. Efter vask kan håret godt føles hårdt, så derfor er det rigtig vigtigt at anvende conditioner for at lukke hårets skællag igen og her kan jeg anbefale at bruge en hår mask til at reparere og genopbygge dit skadede hår ordentligt.

Color-Hair

:  Er en hårplejeserie, der henvender sig til dig med farvet hår. Den tilfører glans til håret og er farvebevarende. Et godt valg, år du har indfarvet dit hår.

 

Dry Hair

: En hårpleje serie til tørt hår. Den er også velegnet til fint hår, hvilket betyder at dit hår ikke falder sammen ved brug af Dry Hair. Har du lange længder vil jeg anbefale dig at investere i en hår mask i dry hair serien.

Sensitive Skin

Egner sig til dig med en følsom hovedbund og hud. Den henvender sig også som en rigtig god familie shampoo. Anvendes af børn fra 3 års alderen. Den har Cosmos Mærket, hvilket betyder meget allergi venlig.

Anitoxidant

Egner sig til dig der har skadet hår fra sol eller varmeredskaber, og ønsker meget glans i dit hår. Udover det er den god ved afrensning af saltvand, klorvand, eller hvis du bor i dele af Danmark, hvor der er okker i vandet. I antioxidant serien findes der en spray som giver rigtig god glans og har filter mod solens stråler

Volume up 2 i ens

Egner sig til dig der ønsker volume i dit hår. Den giver glans, som alle INsight hårpleje produkter gør. Hvis du kun ønsker en og en styling/ conditioner fra samme serie må du søge under INsight volume.

Se flere Pakkeløsninger HER

Yderligere information

Vægt 0.210 kg
100ml shampoo 100ml conditioner

Anti-Frizz, Dayli Use, Damaged Hair, Color Hair, Dry Hair, Sensitive skin, Antioxidant, Volume up

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “INsight Rejsestørrelse Hårplejesæt Shampoo og conditioner 2×100 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *
Populære serier