Tilbud

Ehosline hårmousse og hårspray stærk hold -stylings sæt

329,00 DKK

Hairspray Hårmousse Styling sæt

Echosline Styling hårspray og hårmousse giver et godt hold, uden at tynge det. De giver en god kontrol, et let og elastisk look. Beskytter tilmed også håret imod luftfugtighed, som opleves meget her i Danmark.

Echosline  hårmousse og hårspray, giver et ekstra godt hold til enhver frisure.

På lager

Varenummer (SKU): EHST00800 Kategorier: , ,

Hairspray Hårmousse Styling sæt

Echosline Styling hårspray og hårmousse giver et godt hold, uden at tynge det. De giver en god kontrol, et let og elastisk look. Beskytter tilmed også håret imod luftfugtighed, som opleves meget her i Danmark.

Echosline  hårmousse og hårspray, giver et ekstra stærkt til enhver frisure.

________________________________________________

Hvorfor er det godt at bruge hårlak ?

Mange skandinaver har fint og meget glat hår / nogle med let krøl som de ønsker helst skal være glat og på vores breddegrader blæser det en del, Derfor er det bare en hjælp med en lak som holder på frisuren. Når din frisure er sat kan du komme en god hårlak på dit hår så det bliver nogenlunde der, hvor du ønsker det.

En god ide er ikke at bruge for meget hårlak, og  slet ikke spray for tæt på håret. Det kan det lægge sig som et grimt lag uden på håret. Det er altid vigtigt, at du bruger en rigtig god shampoo som plejer dit hår og samtidigt kan vaske alle lakresterne ud af håret – og en rigtig god ide, at du skruer ned for mængden af  stylingsprodukter i dit hår.

HOW TO USE

Spray hårlakken på din ny satte frisure  med mindst 20 cm afstand. Start med at gå forsigtigt frem, så du lærer lakken at kende.

Hårmousse styling

Hårmousse har flere fordele ud over at give et godt hold i håret, så fugter og nærer den hår og er meget nem at vaske ud igen. Echosline  hårmousse fikserer din hårstyling ved at beskytte hver enkelt hår ind i en nærende hinde-

Fordele med hårmousse

Egner sig til alle hårtyper og frisurer. Meget kommer an på om du ønsker en skum eller gel til at style dit hår med. Echosline Hårmousse er nem at anvende og perfekt til dig der ønsker hold i dit hår uden det tynger håret ned. Er du til mere naturlige hår stylings produkter har INsight noget at byde på som du finder HER

Hvordan bruger jeg hårmousse?

Ryst flasken godt, vend den med hovedet nedad, tryk en gang på dysen og lad hårmousse gøre sin entré i dine håndflader. Fordel hårskummen i dit nyvaskede fugtige hår enten ved at kæmme det ind eller ved at køre det hen over håret ved hovedbunden for at skabe volumen. Afslut med Echosline Hårspray .

Start din styling helst ved brug af en føn for at opnå endnu mere volumen. Hører du til dem der tror, at hårskum kun kan bruges til krøllet hår? Så  kan det godt være at du er gået glip af et hårprodukt, Echosline hårmousse har mange flere perfekte egenskaber, som du slet ikke havde forventet. Men det er aldrig for sent at prøve en hårskum.

Yderligere information

Vægt 0,900 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ehosline hårmousse og hårspray stærk hold -stylings sæt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.