GUDENAA – Pharmas Omega 3 – 120 Kapsler

299,00 DKK

Fiskeolie kapsler af den reneste slags. Udviklet i Danmark

Omega3 fra Gudenaa Pharma er Danmarks bedste fiskeolie målt på samlet indhold af EPA/DHA.

Omega3 har gennemgået tre destilleringer som et af de få produkter på markedet og har derfor en renlighedsgrad af de vigtige fedtsyrer EPA og DHA på minimum 74%.

De fleste fiskeolier har et indhold på 20-30% af EPA/DHA fordi de netop kun er destilleret en enkelt gang.

Der er lagt vægt på bæredygtigt fiskeri og Gudenaa Pharmas Omega3 er lavet på ansjoser og renset for tungmetaller, dioxiner og PCB.

 

SUNDHED

Fiskeolie indeholder to langkædede fedtsyrer

Ryd
Varenummer (SKU): GÅTB0091 Kategori: Tags: , , , ,

Beskrivelse

Fiskeolie kapsler Pharmas Omega 3 af den reneste slags. Udviklet i Danmark

Den gode fiskeolie omega 3

Omega3 fra Gudenaa Pharma er Danmarks bedste fiskeolie målt på samlet indhold af EPA/DHA.

Omega3 har gennemgået tre destilleringer. Som et af de få produkter på markedet og har derfor en renlighedsgrad af de vigtige fedtsyrer EPA og DHA på minimum 74%.

De fleste fiskeolier har et indhold på 20-30% af EPA/DHA fordi de netop kun er destilleret en enkelt gang. Der er lagt vægt på bæredygtigt fiskeri og Gudenaa Pharmas Omega3 er lavet på ansjoser og renset for tungmetaller, dioxiner og PCB.

SUNDHED

Fiskeolie indeholder to langkædede fedtsyrer eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA) som hovedsageligt findes i fisk.

De to fedtsyrer har en række sunde og vigtige biologiske funktioner i immunsystemet, cellemembranen, og hjernen. Desuden virker fiskeolie vedligeholdende for vores syn og blodtrykssænkende. En ikke uvæsentlig sideeffekt ved fiskeolie er, at man kan sige, at det bidrager til at holde huden ung.! Så udover et bidrag til det generelle helbred. De essentielle omega-3 fedtsyrer også det, at de smidiggør, fugter og styrker huden.

Men ud over at tage fiskeolie. Kan jeg for at give din hud og hår næring inde fra kan jeg klart anbefale GUDENAA Hair& skin som du finder HER 

Gudenaas Omega3 fiskeolie har undladt omega 6 og 9. Fordi vi typisk får mere end rigeligt af disse fedtsyrer i vores kost og disse kan være sundhedsskadelige i for store mængder

Har du brug for en Effektivt Naturlig Hudpleje finder du her på shoppen Glow Nordic HER

INDTAG

For at få fuldt udbytte af fiskeoliens gavnlige egenskaber, skal man opnå et samlet indtag af fedtsyrerne EPA og DHA på omkring 2000mg. Det anbefales at tage tre kapsler om dagen. I visse tilfælde skal man tage op mod 15 kapsler om dagen  hos andre producenters fiskeolie for at opnå den daglige anbefalede dosis fra Gudenaa Pharma.

Indhold pr. dagsdosis (3 kapsler): 3000mg Fiskeolie, 1500mg EPA, 750mg DHA

Yderligere information

Vægt 0.120 kg
Stk.

1.Stk, 2 Stk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “GUDENAA – Pharmas Omega 3 – 120 Kapsler”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *
Populære serier

[]