Echosline Styling – Volume Volumaster 500ml

199,00 DKK

Til Styling

Eksklusive frisør stylingsprodukter leveret direkte fra frisøren.

Echosline Styling – Volume Volumaster er en hairspray der giver et medium hold. Echosline Styling – Volume Volumaster giver et fleksibelt og glansfuldt hår, samtidig med et let hold. Den indeholder blandt andet glansstoffer, som er med til at give det fleksibelt hold, uden at efterlade den klæbrige fornemmelse i dit hår.

På lager

Varenummer (SKU): ELSLV0500 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Til Styling

Eksklusive frisør stylingsprodukter leveret direkte fra frisøren.

Echosline Styling – Volume Volumaster er en hairspray der giver et medium hold. Echosline Styling – Volume Volumaster giver et fleksibelt og glansfuldt hår, samtidig med et let hold. Den indeholder blandt andet glansstoffer, som er med til at give det fleksibelt hold, uden at efterlade den klæbrige fornemmelse i dit hår. Echosline Styling – Volume Volumaster tynger ikke håret og er meget nem at børste/ rede  ud af  dit hår igen. Echosline Styling – gør denne hårspray til den ideelle løsning til dig, der ønsker bløde og  mere naturlige frisurer.

Med Echosline Volume Volumaster  får du 500 ml professionel hårlak, hairsprayen tynger ikke dit hår. Det er en fantastisk hairspray da den er meget nem at børste ud af håret igen og kan sagtens bruges igen på de dage, hvor dit hår ikke bliver vasket.

Hvorfor skal jeg bruge en hairspray ?

Echosline Styling spray fås i 2 forskellige styrker, og den kraftige hairspray er især god til korte frisure eller hvor der ønskes et kraftigt hold og /kreative stylinger, mens den  medium til lette spray er ideel, når du ønsker at skabe et mere naturligt look med evt. løsthængende hår. Hårsprayerne fra Ehosline har udover at holde frisuren også en beskyttende lak mod frizz i håret. Den beskytter håret mod luftfugtighed og giver et naturligt hold til enhver frisure

.

HOW TO USE

Spray hårlakken på din nysatte frisure  med  ca 20 cm afstand. Start med  når du bruger Ehosline  hairspray ved at slippe dyssen hurtig, så du får en fornemmelse hvor meget du bruger, så du stille og roligt får dit ønskede resultat. Gentag til den ønskede mængde er kommet i dit hår . Rigtig god fornøjelse med din hairspray.

Ingredienser:

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Acrylates Copolymer, Potassium Hydroxide, Parfum (Fragrance), Hydrolyzed Silk, Propylene Glycol, Aqua (Water), Linalool.

Yderligere information

Vægt 0.590 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Echosline Styling – Volume Volumaster 500ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *
Populære serier

Andre har haft interesse i disse produkter
[]