Tilbud

Echosline Styling – Fixmaster ekstra stærk hårspray 500ml- Hårlak

188,00 kr.

Til Styling Hairspray

Brug Fixmaster når din frisure skal holde godt

Echosline Styling – Fixmaster ekstra stærk hårspray  holder rigtig godt på frisuren,  helt uden at tynge det. Den giver en fantastisk  kontrol, et let og elastisk look. Beskytter tilmed også håret imod luftfugtighed, som opleves meget her i Danmark.

Echosline  Fixmaster er en hårlak, som giver et ekstra stærkt og naturligt hold  til enhver frisure. Ønsker du mere naturlig hår spray har INsight et godt alternativt som du finder her.  fordelen ved denne lak er at du kan gensætte op til 2 min efter INsights Strong Hold Ecospray er sprayet i håret.

Kun 2 tilbage på lager

Varenummer (SKU): ELSLE0500 Kategorier: , , ,

Til Styling Hairspray

Brug Fixmaster når din frisure skal holde godt

Echosline Styling - Fixmaster ekstra stærk hårspray  holder rigtig godt på frisuren,  helt uden at tynge det. Den giver en fantastisk  kontrol, et let og elastisk look. Beskytter tilmed også håret imod luftfugtighed, som opleves meget her i Danmark.

Echosline  Fixmaster er en hårlak, som giver et ekstra stærkt og naturligt hold  til enhver frisure. Ønsker du mere naturlig hår spray har INsight et godt alternativt som du finder HER  fordelen ved denne lak er at du kan gensætte op til 2 min efter INsights Strong Hold Ecospray er sprayet i håret.

________________________________________________--

Hvorfor er det godt at bruge hårlak ?

Mange skandinaver har fint og meget glat hår / nogle med let krøl som de ønsker helst skal være glat og på vores breddegrader blæser det en del, Derfor er det bare en hjælp med en lak som holder på frisuren. Når din frisure er sat kan du komme en god hårlak på dit hår så det bliver nogenlunde der, hvor du ønsker det. Se INsight Stylingsprodukter

Nogle vil gerne have en hårlak med godt hold og andre ønsker en lak som har et lettere hold. Hvis du slet ikke ønsker at kunne mærke du har hårspray i dit hår, kan du med forsigtighed rede i håret når din lak er tør og kun bruge den lak, som er tilbage som støtte til dit hår.

En god ide er ikke at bruge for meget hårlak, og  slet ikke spray for tæt på håret. Det kan være en af årsagerne til at du ødelægger dit hår. Samtidig kan det lægge sig som et grimt lag uden på dit  hår, som slet ikke ser særligt pænt ud. Det er altid vigtigt, at du bruger en rigtig god shampoo som plejer dit hår og samtidigt kan vaske alle lakresterne ud af håret – og en rigtig god ide, at du skruer ned for mængden af  stylingsprodukter i dit hår.

HOW TO USE

Spray hårlakken på din ny satte frisure  med mindst 20 cm afstand. Start med at gå forsigtigt frem, så du lærer lakken at kende. God fornøjelse med et godt hold til din frisure.

Se Rfa parfumefri her

Ingredienser:

Alcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Acryllates Copopymer, Aminomethyl Propanol, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), PEG-12 Dimethicone

Yderligere information

Vægt 0,435 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Echosline Styling – Fixmaster ekstra stærk hårspray 500ml- Hårlak”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *