Tilbud

Echosline Curl Styling – Curl fluid 200 ml-Krølle Gel

179,00 DKK

Eksklusive Curl styling produkter  leveret fra frisøren

Echosline Curl Styling  har en Anti-krus effekt efterlader dine krøller flot glansfuldt præcis som krøller skal sidde ved at, forbedrer udseendet af dine krøller, så de  kommer til at se mere naturlige ud. Echosline Curl Styling har tillige anti-statiske egenskaber forbedrer, definerer og genopbygger elasticitet i de naturlige krøller. Echosline Curl Styling – Curl fluid er en rigtig god styling til krøller og egner sig til der der vil have styr på dit hår. Echosline Curl Styling -er 1 ud af de 3 curl styling Echosline har alle 3 er rigtig gode til skandinavisk hår, og du kan sagsten kombinerer dem evt tør op med en diffusere  i Echosline Curl Styling – Curl fluid  og kram twister creme i når dine krøller er næsten tørre og kram godt op mens du tørre lidt mere. Er du til mere Naturlige og bæredygtige produkter Finder du INsights Oil Non Oil  HER som er til krøller og har en anti frizz effekt.

På lager

Varenummer (SKU): ELSCF0200 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Til krøller styling produkt

Eksklusive Curl styling produkter  leveret fra frisøren

Echosline Curl Styling har en Anti-krus effekt. efterlader dine krøller flot glansfuldt præcis som krøller skal sidde ved at, forbedrer udseendet af dine krøller. Dine krøller kommer til at se mere naturlige ud.

Echosline Curl Styling har tillige anti-statiske egenskaber forbedrer, definerer og genopbygger elasticitet i de naturlige krøller. Echosline Curl styling  er et godt produkt at tørre dine krøller op med en diffusere.

Er du til mere Naturlige og bæredygtige produkter Finder du INsights Oil Non Oil  HER som er særdeles velegnet krøller og kruset hår INsights Oil Non Oil har en anti frizz effekt.

Det er rigtig vigtig at bruge nogle ordenlige stylingsprodukter til dine krøller for det ikke ser frizz ud, som de fleste de har naturlige krøller ikke ønsker. men noget der også er super vigtig er noget ordentlige shampoo Conditioner, mask/ Kur for at krøllet hår fugt jo mere fugt jo flotter krøller får du, hvis dit har er med længder kan du med fordel til undgå at komme shampoo i dine længder men start med kur i længderne  kom derefter shampoo i hovedbunden  og vask kun der.

Eksklusive Curl styling produkter  leveret fra frisøren

HOW TO USE

Kom i dit håndklæde tørre  hår for rigtige flottere krøller.

Ingredienser:

Aqua (Water), Polyacrylamidomethylpropane Sulfonic Acid, Dimethicone PEG-8
Meadowfoamode, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG/PPG-14/4 Dimethicone,
Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Panthenol, Sodium Hydroxide, Parfum
(Fragrance), Ethylhexylglycerin, Limonene, Geranoil, Linalool, Citronellol,
Polyamide-2, Hydrolyzed Elastin, Pentylene Glycol, Bambusa Vulgaris Sap
Extract, Tetrasodium Glutamate Diacetate.

Yderligere information

Vægt 0.240 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Echosline Curl Styling – Curl fluid 200 ml-Krølle Gel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *
Populære serier