tør hud, uren hud, sundhud, hudpleje, naturlighudpleje , hårpleje,

– Ønsker du en perfekt pleje af dit hår og hud ?
– Vil du have lækkert blank og blødt Hår?
– Ønsker du din huds naturlige glød tilbage?

Mange af os har tyndt, fedtet, kruset eller tørt hår, et stort problem er alt for hyppige hårvaske med forkert shampoo.  Naturlige skånsomme Shampoo giver glans, fugt, styrke samt sundheden tilbage

Så de største kæpheste ved hårpleje er at gå udenom shampoo med sulfater, conditioner og mask bør ikke indeholde silikoner

Din hudpleje gælder det samme som hårpleje, hudplejeprodukter indeholder også silikone og oftest en lang rækker andre stoffer som gør at huden ikke optager produktet og ligger sig som en glans over på huden.

Så tænker du så kan jeg bare bruge svanemærket produkter ? ja det kan du sagsten med det fortæller ikke om produktet er det rigtige for din hud og ej heller ikke og det er en god kvalitet!!

Svane mærket er en perfekt indikator for 0 Parfume og en god renhed i produkterne .Økomærket for hår er en indikator for mindst 9% skal være økologiske certificeret ingredienser

Det er blevet en stor jungle at finde rundt i ALT for mange udbyder og alt for mange produkter som indeholder stoffer der er gode for milløjet og huden/håret (trist)

Jeg har gennem årene prøvet mange hudprodukter men forskellige resultater men mit problem vente tilbage efter et stykke tid og skulle derfor skifte ud hele tiden. For ca 5 år var jeg på udkig efter en hudpleje som ikke indeholder syntestike stoffer som også skulle være god der fandt jeg Glow Nordic

Som er en 100% naturlig hudpleje med økologiske ingredienser, tænk at vi her i norden ikke kender til rose i hudpleje ?

Ja jeg var solgt til denne skønne serie som bare er super nem at bruge og har en rigtig god effekt på huden som vi alle ønsker en blød, smidigt, og ren hud, det derfor har jeg den i mit sortiment .

Rosen kan alt for huden, den fugter, den søger for at normalisere overproduktion af talg, anti-age præcist til alle hudtyper selv sart hud  med rødt udslet / eksem.  Kan også bruges i håret / hovedbunde Rosen Mist, Dry rose serum. En god hudpleje rutine starter med at Rense huden 2 gange dagligt og 1-2 gang om ugen der  er kornrund peeling 2 gange om ugen for en dybet rens og fjerne de døde hudceller så dine produkter kommer ordenligt ind i huden (istede for at serum og creme ligger oven på de døde celler og endelig ikke trænger ind i huden)

2-IN1 rens er et fantastik rense produkt da den ikke trækker fugt ud af huden og renser effektivt selv make up af .

Det er en god hudplejerutine at rense morgen og aften, hvis der er renset ordenligt af om aften kan du evt nøjes med rense af i Rosen Mist om morgen som også bruges som en opfrisker, skintoning ,fugt til huden.

Så kommer selve plejen af din hud som er Dry rose serum og Creme . nogle syntes at serumen er rigeligt pleje /fugt om aftenen.

Jeg anbefaler altid at bruge produkterne som købes bruges morgen aften de første 14 for at mærke en forskæ